fbpx

Prepping for blinde med Rainer Henriksen

Prepping for blinde med Rainer Henriksen - podcast

Hvordan takle livet som blind etter å ha sett i 33 år?

Rainer Henriksen er salgscoach, prestasjonscoach og parautøver. Han er sterkt svaksynt, men det stopper ham ikke fra å delta i trippelbirken (løping, sykling og langrenn) og jobbe med coaching og foredrag. Hans historie er inspirerende og lærerik.

I denne episoden snakker vi om hvordan man kan preppe for store overganger i livet. Hvordan preppet Rainer for et liv uten syn da han oppdaget at han var i ferd med å miste synet? Hvordan prepper blinde og svaksynte for å takle hverdagen, og hvordan kan personer uten funksjonsnedsettelse preppe for å legge til rette for de som har spesielle behov?

Hør episode 11 av Norsk Prepp

Hør podcasten om blindeprepp

Spotify

Apple Podcasts

Google Podcasts

Vi snakker med parautøver Rainer Henriksen

I episoden snakker vi om prepping for livet som blind. Vi er blant annet innom disse temaene:

  • Om hvordan man forbereder seg på å bli blind
  • Hjelpemidler og utfordringer som svaksynt
  • Hvordan preppe for overgang fra en jobb til en annen
  • Hvordan tilrettelegge for besøk fra en svaksynt
  • Om trening og mental prestasjon
  • Om å holde seg positiv når livet blir tøft

Prepp innboksen din med Norsk Prepp nyhetsbrev

Bonusmateriale med Rainer Henriksen

Hør mer fra samtalen vi hadde med Rainer Henriksen før episoden om blindeprepp! På Patreon finner du episoden Middag med Norsk Prepp med Rainer. Der kan du høre praten vi hadde rundt middagsbordet i studioet på Grünerløkka.

Vi spiste en stir fry med fullkornsnudler, broccolini og paprika og snakket om klokker, trening, mat og fordeler og ulemper med å leve uten syn.

Tilbakemeldinger og innspill

Har du selv en funksjonsnedsettelse, eller kjenner noen som har det? Hvordan har du preppet for livet for deg selv og de rundt deg? Hva har du lært av episoden med Rainer, og hva vil du vite mer om?

Gi oss en rating på Apple Podcasts eller svar på Q&A på Spotify for å dele din mening om Norsk Prepp podcast. Send gjerne en melding på sosiale medier eller legg igjen en kommentar der du følger oss.

Skroll til toppen