fbpx

Positiv prepp med Charles Joachimsen

Positiv prepp med Charles Joachimsen

Charles Joachimsen er salgscoach, motivator, foredragsholder og vert i podcasten Charles Verden. Han er populær på TikTok og byr på inspirasjon i mange andre kanaler. Charles er gjest i episode 6, sesong 1 av podcasten Norsk Prepp. Flere episoder finner du her.

Hvordan preppe for muligheter? Og få det meste ut av mulighetene som livet bringer? Prepping med positivt fortegn er temaet i denne episoden. Vi diskuterer hvordan vi kan preppe for muligheter, og snu utfordringer til noe positivt. For en positiv vinkling på prepping og en boost av din motivasjon er dette episoden du burde høre på.

Hør episode 6 av Norsk Prepp

Hør i andre apper

Spotify

Apple Podcasts

Google Podcasts

Vi snakker med Charles Joachimsen

I episoden episoden vi med salgscoach og motivator Charles om blant annet:

  • Hvordan takle vanskelige situasjoner
  • Planlegging
  • Mentale bilder for positivitet
  • Hvordan gjøre et godt førsteinntrykk
  • Tøffe tider i Charles liv og karriere
  • Hvordan være klar for kule muligheter
  • Og mer

Meld deg på Norsk Prepps nyhetsbrev for tips rett i innboksen

Bonusmateriale med Charles

Vil du høre mer fra opptaket av episoden med Charles Joachimsen? På Patreon finner du episoden Middag med Norsk Prepp 4. Der kan du høre praten vi hadde rundt middagsbordet før episoden ble spilt inn.

Vi spiste meze med torskeceviche, edamamefalafel, blomkålpakora, hummus, avocadokrem tahinisaus, ost og salami. Praten gikk om gode og dårlige vaner, mat, trening, jobb og bolig.

Tilbakemelding

Hva synes du om episoden Positiv Prepp med Charles Joachimsen? Legg igjen en rating på Apple Podcasts eller svar på Q&A på Spotify!

Har du kommentarer, spørsmål, innspill eller andre tilbakemeldinger? Hvordan holder du deg positiv og hvordan takler du motgang i livet?

Ta kontakt med her og si hva du mener! Vi elsker tilbakemeldinger.

Skroll til toppen