Om matlaging for hverdag, fest, kriser og for optimal helse
Matprepp, eller food prep, handler om å følge prinsipper for innkjøp, planlegging, lagring, sammensetning og tilberedning for best mulige resultater. I denne episoden diskuterer vi hvordan man best mulig prepper maten sin med tanke på balanse i næringsstoffer, gode smaker, variasjon og ikke minst god smak.
Markus bruker mye av erfaringene sine fra restaurantbransjen for å lære oss sine beste matpreppetips. Og Kjartan har sine perspektiver som veganer, fitnessentusiast og med materfaringer fra utlandet.
Vi snakker om matprepp
I denne episoden snakker Markus og Kjartan om mat, forberedelser og annet som har med food prep å gjøre. Blant annet:
- Hvilke ingredienser alle bør ha hjemme
- Hvilke matlagingsverktøy alle burde ha
- Om å matpreppe for hele uken
- Om planlegging av mat for større selskaper
- Om å ta hensyn til allergier og spesielle preferanser
- Hva man burde ha med av mat på farten
- Preppe mat for en krisesituasjon
Mer food prep og annen prepping i innboksen?
Bonusmateriale fra Norsk Prepp
Vil du støtte podcasten med en liten sum i måneden og få tilgang til ekstramateriale fra opptakene våre? Sjekk ut Norsk Prepp på Patreon.
Hvordan prepper du maten din?
Hvordan forholder du deg til mat? Prepper du, eller er du alltid ute i siste liten? Del gjerne dine beste preppetips med oss, eller send oss et spørsmål om noe du trenger hjelp til!
Gi oss en rating på Apple Podcasts eller svar på Q&A på Spotify for å dele din mening om Norsk Prepp podcast. Send gjerne en melding på sosiale medier eller legg igjen en kommentar der du følger oss.